Post 2

Goede resultaten bij kanker!

vrijdag 15 januari 2020

Kanker behandelen met Biomagnetisme

Sinds augustus 2019 is besloten ook mensen met kanker te behandelen, dit zijn er tot nu toe vier. Alle vier de personen gaan heel goed vooruit. 
Bizar hoe de vitaliteit is verbeterd. 

Een van deze was uitbehandeld, de oncoloog gaf hem slechts nog maanden. 
Omdat hij zich zoveel beter ging voelen na twee behandelingen biomagnetisme door Geert Franssen, heeft de oncoloog opnieuw foto’s en een scan laten maken. De oncoloog vertelde hem dat 2/3 van de tumoren verdwenen waren, hij werd nergens anders behandeld, kreeg ook geen medicijnen.

Een ander persoon besloot na de eerste behandeling een verre reis te maken omdat ze zich zo veel beter was gaan voelen, dit ondanks een negatief advies van de oncoloog want ze was al afhankelijk van een rollator en in een ver gevorderd uitgezaaid stadium met de ziekte. De reis is fantastisch gegaan. Toen ze voor de derde behandeling kwam, was ze zonder chauffeur evenals zonder rollator en ging zonder hulp op de behandelbank liggen, ze zag er niet meer ziek uit.

Ik hoop na het afronden van bovenstaande behandelingen u mooie getuigenissen te kunnen tonen.

Wordt vervolgd!

Geert Franssen

Wilt u meer weten?

Bekijk onze website en lees wat biomagnetisme voor anderen hebben betekend op onze getuigenispagina én wat biomagnetisme voor u kan betekenen.
Share by: